Yksiköt

Hallinto

Hallintoyksikön työtehtävät ovat toimistotyöpainotteisia. Teemme tilastointia ja taloushallinnollisia tehtäviä, kuten laskujen maksua ja tiliotteiden tarkistusta. Yksikkömme vastaa myös viestinnästä: Klubilehti, yhteydenpito, graafiset työt  jne. Mahdollisuus oppia käyttämään ja hyödyntämään ATK-taitoja ja luovuutta on yksikössämme keskeistä.

Katso sivun »

Ravintola

Ravintolayksikössä jäsenet ja työvalmentajat valmistavat yhdessä maittavat lounaat lisukkeineen. Suunnittelemme itse lounaslistat ja toteutamme ne käyttäen omaa luovuuttamme. Ruuanlaiton lisäksi leivomma, valmistelemme kokoustarjoiluja ja hoidamme Klubitalon kahviota.  

Katso sivun »

Työ- ja opintoyksikkö eli TOY

Työ- ja opintoyksikön (TOY) päätehtävänä on tukea Klubitalon jäseniä nimensä mukaisesti työ- ja opintoasioissa, esimerkiksi TOY ylläpitää ja kehittää  talon siirtymätyöohjelmaa (ST). Siirtymätyö on tuettu, osa-aikainen ja määräaikainen työsuhde. Lisäksi TOY:ssa tuetaan jäseniä heidän työnhaussaan, opintojen suunnittelussaan ja opinnoissaan Työ-, opinto- ja koulutuspajan (TOK)  sekä Elämänhallintapajan avulla. TOY:ssa toimii kansainvälinen koulutuskeskus.    TOY tarjoaa monipuolisia tiedotus- …

Katso sivun »