Yksiköt

Hallinto

Hallintoyksikön työtehtävät ovat toimistotyöpainotteisia. Teemme tilastointia ja taloushallinnollisia tehtäviä, kuten laskujen maksua ja tiliotteiden tarkistusta. Yksikkömme vastaa myös viestinnästä: Klubilehti, yhteydenpito, graafiset työt  jne. Mahdollisuus oppia käyttämään ja hyödyntämään ATK-taitoja ja luovuutta on yksikössämme keskeistä.

Ravintola

Ravintolayksikössä jäsenet ja työvalmentajat valmistavat yhdessä maittavat lounaat lisukkeineen. Suunnittelemme itse lounaslistat ja toteutamme ne käyttäen omaa luovuuttamme. Ruuanlaiton lisäksi leivomma, valmistelemme kokoustarjoiluja ja hoidamme Klubitalon kahviota.  

Työ- ja opintoyksikkö eli TOY

Työ- ja opintoyksikön (TOY) päätehtävänä on tukea Klubitalon jäseniä nimensä mukaisesti työ- ja opintoasioissa, esimerkiksi TOY ylläpitää ja kehittää  talon siirtymätyöohjelmaa (ST). Siirtymätyö on tuettu, osa-aikainen ja määräaikainen työsuhde. Lisäksi TOY:ssa tuetaan jäseniä heidän työnhaussaan, opintojen suunnittelussaan ja opinnoissaan Työ-, opinto- ja koulutuspajan (TOK)  sekä Elämänhallintapajan avulla. TOY:ssa toimii kansainvälinen koulutuskeskus.    TOY tarjoaa monipuolisia tiedotus- …